Deffen är klar!

Deffning kommer från engelskans definition tror jag och då arbetar man på att musklerna ska synas tydligare. Ungefär det har jag gjort sedan början av mars. Jag började med att utesluta kabab, pizza och hamburgare, sen lade jag till konditionspass på motionscykel. I mitten av mars ökade jag tempot genom att utesluta de mest fettrika maträtterna så som fiskpinnar med remouladsås och hemmagjorda hamburgare med dressing. Lade sedan till mycket grönsaker till måltiderna, minskade portionerna och började äta frukter som mellanmål. Såg även till att alltid äta frukost.

Den 28:e april drog jag upp tempot rejält genom att börja räkna kalorier och ballansera intaget under dagen. Jag berräknade mängden energi jag förbrukade under dagen och lade mig på 500 kaloriers underskott. Just 500 fick jag rekomenderad på ett forum som jag suttit och läst på.

Resultatet: Jag började på ungefär 80 kg och när jag vägde mig på sista gympasset så vägde jag exakt 70 kg. Samtidigt har jag dramatiskt förbättrat min kondition och ökat litegrann i styrka på gymmet. Inte illa 🙂

About Rene

Hej, det är jag som driver sidan. Antagligen kommer ingen annan än de jag känner läsa här, så jag behöver nog ingen introduktion :)
This entry was posted in Träning. Bookmark the permalink.

2 Responses to Deffen är klar!

  1. somar says:

    hur e läget gös allt bra elle

  2. Rene says:

    Jovist. Har låtit bloggen förfalla. Är inte vid datorer så ofta längre.

Leave a Reply