Små äventyr och små projekt

Nu när vår lille son blivit lite äldre kan man göra saker, inte bara med honom, utan tillsammans med honom. För oss vuxna kallas det på sin höjd utflykter, men i hans värld är det äventyr :).

Ett äventyr vi hade en helgdag bestod helt enkelt av att ta bussen till schtaan. Där gick vi i några butiker, åt på café och såg på en provisorisk biograf byggd utav snö på torget.

Den här vintern har det inte varit mycket snö, så det har inte blivit så mycket bob-åkande. Vi har mest dragit omkring den överallt. Eftersom det sandats överallt så har medarna tagit mycket stryk. Vi har varit ända bort till Vivi och flera gånger till butikerna.

Bada är ju fortfarande favoritsysslan, så de gånger vi varit till Eddahallen blev väldigt lyckade. Helt slutkörd och hungrig efteråt. Även Ture blev trött :).

Till vardags beger vi oss ut med bob, cykel eller till fots ut i skogen, skoterspåret eller lekparken. Ibland går vi till butiken bara för att se vad som är på extrapris. Ture är tjenis med alla i butiken och biträdena känner honom vid namn.

Vackra vägen Busskur

Senaste projekten
Under hösten, vintern och våren har vi inte gjort något större projekt. Frugan har tapetserat sonens rum med en grön tapet som har vita bilar på sig. Hon har även målat och skaffat måttbeställd madrass till hans “växa-säng”. När hon ändå hade framme sin favoritfärg (antikvit) så fick även badrumsinredningen en omgång färg.

Själv har jag satt igång med repa motorcykeln. Det började med att bensinkranen var täppt. Så då tog jag av tanken. Och när jag väl hade åtkomst så blev det storservice, kopplingsbyte, nytt drivpaket, lagade kåpor och nytt bakdäck. Får se hur lång tid det här tar eftersom jag bara tar mig en timma här och där till projektet.

About Rene

Hej, det är jag som driver sidan. Antagligen kommer ingen annan än de jag känner läsa här, så jag behöver nog ingen introduktion :)
This entry was posted in General. Bookmark the permalink.