Året var 2015

Och familjen Renström i Byske hade massor med äventyr för sig. Men herr skribent knatade inte ned ett enda ord i bloggen. Så nu blir det några korta stycken om året som gått istället.

Redan en månad före förra nyårsskiftet hade jag bestämt mitt träningsmål för 2015. Det var att springa 200km sammanlagt under året. Det målet nådde jag förvånansvärt fort. Mycket tack vare att det gick springa under vintern. Så då satte jag upp ett nytt mål på 165 km till. Det klarade jag också och fick då ihop 365 km på 365 dagar :). Frugan hade som mål att klara Tjejmilen, och det klarade hon ju självklart, för hon är bäst!
Det nya målet för 2016 är 365km löpning, 365km cykel och 12km simning. En egen version utav Ironman.

Ture och jag har skaffat oss en “äventyrsväska” som vi brukat flitigt under året. Små utflykter, oftast utan konkret mål, förutom att äta fikat i ryggsäcken :). Höjdpunkten av äventyr var nog när min syster följde med och vi besteg Bälingeberget. Ture beskriver det som “det högsta berget i världen i Lule”.

Vi gjorde inga långa semesterresor. Egentligen bara en dagsutflykt. Då lämnades lilla Elvy med svärmor och så tog vi en biltur till Robertsfors och där lämnade Ture bort sin sista “tutte” till ett av loken på bruksmuseet. Vi svängde även förbi Bjuröklubb och stannade till alldeles intill ett vindkraftverk. Wow!

Vi hade tänkt ligga lågt med renoveringar, så jag föreslog att sätta upp hyllplan i Elvys garderob. Det blev dock lite extrajobb när vi ändock höll på. Allt som allt blev det nya golv, tapeter och lister i både garderoben och hela Elvys rum.
Då våren kom fick frugan höra om en begagnad lekstuga. Denna tänkte vi skulle bli sommarprojektet, men denna sommar var den myggrikaste jag varit med om. Så det blev ett höstprojekt istället. Jag snickrade en dörr och lade golv. Anna målade och inredde.

Barnen de bara växer och växer. Ture blev under 2015 blöj-, napp- och snuttefri. Han är så stor kille att han ibland kan natta sig själv. Elvy kan inte så mycket, men springa, skrika och klättra, det kan hon. Det händer mycket det första året, så det blir för mycket att skriva om.

Barnen

About Rene

Hej, det är jag som driver sidan. Antagligen kommer ingen annan än de jag känner läsa här, så jag behöver nog ingen introduktion :)
This entry was posted in General. Bookmark the permalink.