Den eviga julen 2016

Som varje normal jul så började även denna planeras redan i oktober. Kanske t.o.m tidigare.
Eller förresten, jul, det är fel form. Ska vara plural, jular. För vi är inte bara på ett ställe.
I år var det bara två jular på kalendern. Första med Annas familj och min mammas sida hemma hos oss den 23:e. Sedan den 24:e till “lule” för att fira med min pappa och alla norr om Piteälven (plus 3 som bor lite ocentralt, stockholm dvs).

Men så natten mot den 21:a kräks Elvy kl 0000. När vi sanerat färdigt är det ingen poäng för mig att lägga mig igen, utan jag for till jobbet och startade tidiga passet extra tidigt. Allt eftersom jag jobbade sjuknade jag in och sen på kvällen hade jag fått influensan. Sov 12 timmar den natten och sen klev jag upp, åt frukost och la mig och sov 2 timmar till. Sen sjuknade Anna och Ture in i influensan också. 🙁

Julaftonen den 23:e blev inställd och firandet den 24: kröp vi på knäna till. Vi hade planerat att sova över efter firandet, men vi orkade inte med det. Vi var inte de enda sjuka den julaftonen. Den influensan gick lös på många och räckte länge.

Jag hade tagit ledigt de två veckorna under och efter mellandagarna. Då spontanbesökte vi mamma och firade där och sist firade vi med Annas släkt i Tåme den 15:e januari! Så julen varade nästan ända fram till påska. 🙂

Julkort 2016

About Rene

Hej, det är jag som driver sidan. Antagligen kommer ingen annan än de jag känner läsa här, så jag behöver nog ingen introduktion :)
This entry was posted in General. Bookmark the permalink.